Toimitilat
OT-Con

Toimitilat

 

Jokainen ansaitsee turvalliset ja toimivat tilat olla, elää ja oppia. Rakennamme KVR-urakkoina päiväkodit, hoivakodit ja asumispalveluyksiköt ympäri Suomen. Oli tarpeesi suuri tai pieni, hankkeet sujuvat meillä mutkattomasti. Tehokkaan tekemisen takeena on pitkä kokemus ja toimiva organisaatio.

 

TURVALLISUUTTA TUKEVAA PÄIVÄKOTIRAKENTAMISTA 

Rakennamme varhaiskasvatuksen tilat valtakunnallisesti yksityiselle ja julkiselle sektorille. Huomioimme kohteiden erityisvaatimukset, kuten turvallisen toimintaympäristön, puhtaan sisäilman, energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden ja kustannustehokkaat tilaratkaisut.

 

HOIVAKOTIRAKENTAMINEN YMPÄRI SUOMEA 

Rakennamme erityisryhmille ja vanhuksille suunnatut hoivakodit ja asumispalveluyksiköt. Huomioimme suunnittelussa kohteiden erityisvaatimukset, kuten terveys- ja turvallisuusseikat, energiatehokkuuden ja kustannustehokkaat tilaratkaisut. 

aikataulut pitävät

 

Langat pysyvät parhaiten kokeneissa käsissä.  Huolehtimalla hankkeiden johtamisesta itse voimme taata, että asiakas saa käyttövalmiit tilat sovitun aikataulun mukaisesti.

Laadusta ei tingitä

 

Valvomme itse rakentamisen laatua suunnittelun, rakentamisen ja käytön aikana.  Näin varmistamme, että tilat pysyvät käytön aikana kunnossa.

TURVATTUa tilaa

 

Tilojen suunnittelussa otetaan huomioon kohteen erityisluonne ja ohjeistukset. Tuloksena on turvalliset ja toimivat tilat, jotka kutsuvat käyttäjän viihtymään.

 

 

<b>Otsikko</b><br>Kuvausteksti
<b>Otsikko</b><br>Kuvausteksti
<b>Otsikko</b><br>Kuvausteksti
Rakennetaan yhdessä hyvä huominen.
050 3447 808

Kysy tarjous