Maatilarakennukset
OT-Con

Maatilarakennukset

 

Me ymmärrämme, miten maatilayrittäjän arki toimii. Siksi voimme helpottaa sitä. Tarjoamme maatilarakentamisen järkiratkaisut joka vaiheessa suunnittelusta viimeistelyyn. Kun tiedät, että rakennusprojektisi on osaavissa käsissä, voit keskittyä hyvillä mielin omaan arkeesi.

Maatilarakentaminen

kaiken kattavaa rakentamista

 

Tunnemme broilerinkasvatuksen joka vaiheen munasta ruokapöytään, ja broilerikasvattamot ovatkin maatilarakentamisen ydintoimintaamme. Rakennamme ja korjaamme asiantuntemuksella myös muut maatalouden rakennukset viljankuivaajista navetoihin.

ratkaisut nykypäivän vaatimuksiin

 

Rakennamme ympäristöönsä sopivat maatilarakennukset modernin maatilan vaatimuksiin. Suunnittelussa huomioimme sekä tyylin että käytännöllisyyden, mm. oikeanlaisen sijoittelun ja mitoituksen automatiikkaa ja koneilla työskentelyä ajatellen.

rakentamisen helppo arki

 

Hoidamme rakennushankkeen kokonaan puolestasi suunnittelusta viimeistelyyn. Teimme työn sitten itse tai yhteistyökumppanimme kautta, vastuu projektin johtamisesta, turvallisuudesta ja laadusta on aina meillä. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin oman arkesi ja liiketoimintasi pyörittämisestä.

Rakennetaan yhdessä hyvä huominen.
050 3447 808

Kysy tarjous